ARRANGEMENTER HOS BØGER & KURIOSA – ØSTERBRO

-KLIK & SE VORES ARRANGEMENTER HER

Bøger & Kuriosas bogcafé åbnede i december 2017. Den har været et stor succes, fordi kombinationen af ro, bøger &  god kaffe giver mulighed for fordybelse og tid til eftertanke. Ud over muligheden for afslapning i vores hyggelige stuer, tilbyder vi også løbende arrangementer – både sang, jazz, vandreture og foredrag. Du kan læse meget mere om hvad der sker på Østerbros egen hjemmeside: www.2100.kuriosa.dk 

I 2019 har vi flere guidede vandreture i området – hver gang med én forfatter som udgangspunkt. Hør blandt andet mere om Hans Scherfig, Emma Gad, Henrik Nordbrandt eller Herman Bang.

Vi har også et par lækre jazz-koncerter – her kan du høre JazzByHeart optræde med klassisk jazz og country-jazz. Bløde toner og akustisk guitar og Kontrabas.

Vi lægger også hus til et par work-shops med psykolog Lars Rasborg. Han stiller skarpt på forældrerollen, opdragelse og hverdags-udfordringer i småbørnshjemmene.

Endelig har vi igen i år besøg af Lisbeth, som tidligere har underholdt med Jacques Brel, Bertolt Brecht og i år vil synge Liva Weel sammen med sin pianist.